Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Sjekk Brother-maskinen > Kontroller blekknivået (sidemåler)

Kontroller blekknivået (sidemåler)

Det vises riktignok et ikon for blekknivåer på maskinens LCD-skjerm, men du kan også se en større graf som viser hvor mye blekk det er igjen i hver blekkassett.
  1. Trykk på image[Innstill.]>[Vedlikehold]>[Blekknivå].

Blekknivået og sidemåleren vises på pekeskjermen *1.

image
    1. Viser blekknivået i kassetten.
    2. Viser gjenværende blekknivå i den innvendige blekkbeholderen.
    3. Trykk for å endre visningsinnstillingene for omtrentlig sideytelse.
    4. Sidemåleren *1 viser det omtrentlige antallet gjenværende sider som kan skrives ut med blekkassettene.
    image
    • Når blekkassetten er nesten tom eller hvis det er problemer med den, vises et av følgende ikoner:

image

Lavt blekknivå.

image

Blekkassetten må skiftes ut.

image

Det er problemer med blekkpatronen.

• Hvis du vil kontrollere eller skrive ut modellnumrene til blekkassettene, trykker du på image (Tilbake) for å gå tilbake til [Vedlikehold]-menyskjermen.

Trykk på [Blekkassettmodell], og følg instruksjonene på pekeskjermen.

2. Trykk på image.
    image
    • Du kan også kontrollere blekknivået fra datamaskinen.
    • Du finner detaljert informasjon om målemetodene som brukes for de omtrentlige ytelsene på support.brother.com/yield.
*1
Sidemåleren er et anslag som kun er ment som informasjon, og viser ikke den faktisk gjenværende sideytelsen. Vil du ha mer informasjon om faktisk ytelse for blekkassetten, kan du se support.brother.com/yield