Hjem > Skann > Konfigurere skanneinnstillinger via Internett-basert styring > Angi skannejobbens e-postrapport med Internett-basert styring

Angi skannejobbens e-postrapport med Internett-basert styring

Når du skanner et dokument, vil maskinen sende en skannejobbs e-postrapport automatisk til den registrerte e-postadressen.
  1. Start nettleseren.

Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen eller navnet på utskriftsserveren). For eksempel: https://192.168.1.2

Hvis maskinen ber om et passord, skriver du det inn og klikker på image.

2. Klikk på Scan (Skann)-fanen.
  3. Klikk Scan Job e-mail report (E-postrapport for skannejobb)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
  4. I Administrator Address (Administratoradresse)-feltet, skriv inn e-postadressen.
  5. For skannefunksjonene du ønsker, velg On (På) for å sende en skannejobbs e-postrapport.
  6. Klikk på Submit (Send).