Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Beslektede modeller :MFC‑J1300DW
Når noen ringer maskinen din, vil du høre den normale telefonringelyden. Antall ring er stilt inn i alternativet ringeforsinkelse.
  • Innstillingen for Utsatt svar angir hvor mange ganger maskinen ringer før den svarer i modusene [Kun fax] og [Faks/tlf.].
  • Hvis du har eksterne telefoner eller biapparater på samme linje som maskinen, velger du maksimalt antall ringesignaler.
  1. Trykk image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Utsatt svar].
  2. Trykk på antall ganger du vil at linjen skal ringe, før maskinen svarer.
    image

Hvis du velger [0], vil maskinen svare umiddelbart og linjen vil ikke ringe i det hele tatt (kun tilgjengelig for noen land).

3. Trykk på image.