Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Tabell med innstillinger og funksjoner > Innstillingstabeller (modeller med 2,7" (67,5 mm) pekeskjerm)

Innstillingstabeller (modeller med 2,7" (67,5 mm) pekeskjerm)

Disse tabellene gjør det enklere å forstå maskinens menyvalg og alternativer.

[Innstill.]

image[Innstill.]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

image

(Dato og klokke)

Dato

-

(MFC-modeller)

Legg til dato og klokkeslett på skjermen og i topptekstene på fakser du sender.

(DCP-modeller)

Still inn dato og klokkeslett på maskinen.

Tid

-

Auto sommertid

(MFC-modeller)

-

Still inn maskinen til å skifte automatisk til sommertid.

Tidssone

-

Angi tidssonen din.

Vedlikehold

Forbedre utskr.kval.

-

Kontroller og korriger utskriftskvaliteten, innrettingen og papirmatingen som forklart på LCD-skjermen.

Rengjøring av skrivehode

-

Rengjør skriverhodet som forklart på LCD-skjermen.

Blekknivå

-

Kontroller tilgjengelig blekkvolum.

Blekkassettmodell

-

Kontroller numrene på blekkassettene.

Utskriftsalternativer

Reduser tilklining

Reduser flekker på papiret eller papirstopp under utskrift.

Saktetørkende papir

Bruk denne innstillingen når du skriver ut på en type vanlig papir der blekket tørker veldig sakte.

Wi-Fi

TCP/IP

-

Still inn TCP/IP-protokoll.

Inst.veiviser

-

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

WLAN-assistent

-

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av Brother-installasjonsdisken.

WPS

-

Konfigurer innstillingene til det trådløse nettverket ved å bruke direktevalgmetoden.

WPS m/PIN-kode

-

Konfigurer innstillingene for det trådløse nettverket med WPS med en PIN-kode.

WLAN status

-

Vis gjeldende status for trådløst nettverk.

MAC-adresse

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Stille modus

-

-

Reduser utskriftsstøy.

Skuffinnstilling

(MFC-J1300DW)

Papirtype

-

Angi type papir i papirmagasinet.

Papirstr.

(MFC-J1300DW)

-

Still inn formatet på papiret i papirmagasinet.

Papirtype

(DCP-J1100DW)

-

-

Angi papirtypen i papirmagasin 1.

Papirstr.

(DCP-J1100DW)

-

-

Angi papirstørrelsen i papirmagasin 1.

Forh.visn. av faks

(MFC-J1300DW)

-

-

Se mottatte fakser på LCD-skjermen.

Alle innst.

-

-

Konfigurer de detaljerte innstillingene.

[Hovedoppsett]

image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Vedlikehold

Forbedre utskr.kval.

-

Kontroller og korriger utskriftskvaliteten, innrettingen og papirmatingen som forklart på LCD-skjermen.

Rengjøring av skrivehode

-

Rengjør skriverhodet som forklart på LCD-skjermen.

Blekknivå

-

Kontroller tilgjengelig blekkvolum.

Blekkassettmodell

-

Kontroller numrene på blekkassettene.

Utskriftsalternativer

Reduser tilklining

Reduser flekker på papiret eller papirstopp under utskrift.

Saktetørkende papir

Bruk denne innstillingen når du skriver ut på en type vanlig papir der blekket tørker veldig sakte.

Papirtype

-

-

Angi type papir i papirmagasinet.

Papirstr.

-

-

Still inn formatet på papiret i papirmagasinet.

Sjekk papir

-

-

Kontroller papirtype og papirstørrelse når du trekker magasinet ut av maskinen.

Stille modus

-

-

Reduser utskriftsstøy.

Signal

(DCP-modeller)

-

-

Juster volum til pipetone.

Volum

(MFC-modeller)

Ringelyd

-

Juster ringevolumet.

Signal

-

Juster volum til pipetone.

Høyttaler

-

Juster høyttalervolumet.

LCD-innst.

Bakgrunnsbel.

-

Juster lysstyrken til LCD-skjermens bakgrunnsbelysning.

Dimme-timer

-

Angi hvor lenge LCD-skjermens bakgrunnsbelysning skal være på etter siste fingertrykk.

Skjerminnst.

Skann skjerm

-

Angi standard skanneskjerminnstillinger.

Varselinnst.

Skanner. (HoppOverTom)

-

Viser skanneresultatet med hopp over tom side.

Tastaturinnstillinger

-

-

Velg type tastatur for LCD-skjermen.

Hvilemodus

-

-

Velg hvor lenge maskinen må være inaktiv før den går inn i hvilemodus.

Autoavsteng.

-

-

Angi hvor lenge maskinen må vente før den automatisk slås av etter at den er gått over i hvilemodus.

Maskinen slås ikke automatisk av når dette er satt til Av.

Fjernbar disk

-

-

Slå funksjonen for ekstern disk av eller på.

[Snarveisinnstillinger]

image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Snarveisinnstillinger]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

(Velg snarveiknapp.)

Gi nytt navn

Skifte navn på snarveien.

Rediger

Endre snarveisinnstillingene.

Slett

Slette snarveien.

Registrer Kort/NFC

Tilordne en snarvei for et IC-kort.

Slett Kort/NFC

Fjern en snarvei fra et IC-kort.

[Faks]

image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks] (MFC-modeller)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Mottak oppsett

Utsatt svar

-

Still inn antall ringesignaler før maskinen svarer i modulene Kun fax og Fax/Tel.

Motta-modus

-

Velg mottaksmodusen som best passer dine behov.

F/T-ringetid

-

Still inn varighet av dobbeltringing i Fax/Tel-modus.

Forh.visn. av faks

(MFC-J1300DW)

-

Se mottatte fakser på LCD-skjermen.

Faksdeteksjon

-

Motta faksmeldinger automatisk når du svarer på et anrop og hører fakstoner.

Fjernakt. kode

-

Besvar anrop fra et biapparat eller en ekstern telefon og bruk koder til å slå på eller av de eksterne kodene. Du kan personliggjøre kodene.

Auto reduksjon

-

Reduser størrelsen på innkommende fakser.

PC mottak

-

Still inn maskinen til å sende fakser til datamaskinen.

Du kan slå på sikkerhetsfunksjonen Sikkerhetsutskrift.

Minnemottak

-

Still inn maskinen til å videresende faksmeldinger, lagre innkommende fakser i minnet (slik at du kan hente dem mens du er borte fra maskinen), eller nettskytjenesten.

Hvis du velger Faksvideresending eller Sende videre til nettsky, kan du slå på sikkerhetsfunksjonen Utskrift av sikkerhetskopi.

Stempel for faksmottak

-

Skriv ut klokkeslett og dato for mottak øverst på de mottatte faksene.

Rapportinnstilling

Sende rapport

-

Velg første oppsett for sendingsverifiseringsrapporten.

Akt.Rapp.Int.

-

Angi intervallet for automatisk utskrift av faksaktivitetsrapporten.

Hvis du velger et annet alternativ enn Av og Hver 50. faks, kan du stille inn ønsket tid for alternativet.

Hvis du velger Hver 7. dag, kan du angi ukedagen.

Skriv dokument

-

-

Skriv ut mottatte fakser som er lagret i maskinminnet.

Fjernst.kode

-

-

Legg inn din egen kode for fjerninnhenting.

Ringebegrensninger

(MFC-J1300DW)

Num. tastatur

-

Still inn maskinen til å begrense oppringing når talltastaturet brukes.

Adressebok

(MFC-J1300DW)

-

Still inn maskinen til å begrense oppringing når adresseboken brukes.

Snarveier

(MFC-J1300DW)

-

Still inn maskinen til å begrense oppringing når en snarvei brukes.

LDAP-server

(MFC-J1300DW)

-

Du kan angi at maskinen skal begrense oppringing når du bruker LDAP-søk.

Jobb I Kø

-

-

Kontroller hvilke programmerte jobber som er i maskinminnet og avbryt valgte jobber.

Diverse

Distinktive

(For Danmark)

Distinktive

Slå på telefonselskapets Særskilte ringetone-abonnementstjeneste for å registrere ditt nye ringesignal på maskinen.

Ringemønster

Oppringer ID

(Ikke tilgjengelig i Finland)

-

Vis eller skriv ut en liste over de siste 30 Oppringer-ID-ene som er lagret i minnet.

[Nettverk]

image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Trådb. LAN

(MFC-J1300DW)

TCP/IP

BOOT method

-

Velger oppstartsmetoden som passer best for dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Tast inn nodenavnet.

WINS-konfigurasjon

-

Velg WINS-konfigureringsmodusen.

WINS-server

-

Spesifiser IP-adressen for den primære eller sekundære WINS-serveren.

DNS-server

-

Spesifiser IP-adressen for den primære eller sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Still inn maskinen til å tildele IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet.

IPv6

-

Slå IPv6-funksjonen av eller på. For mer informasjon, besøk Brother Solutions Center på support.brother.comVanlige spørsmål og feilsøking.

Estimer

-

-

Velg Ethernet-koblingsmodus.

Kablet status

-

-

Vis gjeldende kabelstatus.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

WLAN

TCP/IP

BOOT method

-

Velger oppstartsmetoden som passer best for dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Tast inn nodenavnet.

WINS-konfigurasjon

-

Velg WINS-konfigureringsmodusen.

WINS-server

-

Spesifiser IP-adressen for den primære eller sekundære WINS-serveren.

DNS-server

-

Spesifiser IP-adressen for den primære eller sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Still inn maskinen til å tildele IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet.

IPv6

-

Slå IPv6-funksjonen av eller på. For mer informasjon, besøk Brother Solutions Center på support.brother.comVanlige spørsmål og feilsøking.

Inst.veiviser

-

-

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av Brother-installasjonsdisken.

WPS

-

-

Konfigurer innstillingene til det trådløse nettverket ved å bruke direktevalgmetoden.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurer innstillingene for det trådløse nettverket med WPS med en PIN-kode.

WLAN status

Status

-

Vis gjeldende status til det trådløse nettverket.

Signal

-

Vis gjeldende signalstyrke til det trådløse nettverket.

SSID

-

Vis gjeldende SSID.

Komm. modus

-

Vis gjeldende kommunikasjonsmodus.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Wi-Fi direkte

Trykknapp

-

-

Konfigurer nettverksinnstillinger for Wi-Fi Direct ved hjelp av ettrykksknappen.

PIN-kode

-

-

Konfigurer nettverksinnstillingene for Wi-Fi Direct ved hjelp av WPS med PIN-kode.

Manuell

-

-

Konfigurer innstillingene til Wi-Fi Direct-nettverket manuelt.

Gruppeeier

-

-

Angi din maskin som gruppeeieren.

Enhetsinformasjon

Enhetsnavn

-

Vis maskinens enhetsnavn.

SSID

-

Vis gruppeeiers SSID.

Når maskinen ikke er koblet til, viser LCD-skjermen Ikke tilkoblet.

IP-adresse

-

Vis maskinens gjeldende IP-adresse.

Statusinformasjon

Status

-

Vis gjeldende status for Wi-Fi Direct-nettverket.

Signal

-

Vis gjeldende signalstyrke for Wi-Fi Direct-nettverket.

Når maskinen fungerer som gruppeeier, viser LCD-skjermen alltid et sterkt signal.

I/F-aktivert

-

-

Slå på eller av Wi-Fi Direct-tilkoblingen.

NFC

(MFC-J1300DW)

-

-

-

Slå NFC-funksjonen av eller på.

Melding fra Brother

Melding fra Brother

-

-

Vis meldinger og varsler fra Brother.

Status

-

-

Innstillinger for Internett-tilkobling

Proxyinnstillinger

Proxytilkobling

-

Endre innstillingene for Internett-tilkobling.

Adresse

-

Port

-

Brukernavn

-

Passord

-

Nettverk I/F

(MFC-J1300DW)

-

-

-

Velg typen nettverkstilkobling.

WLAN aktivt

(DCP-J1100DW)

-

-

-

Slå på eller av tilkobling for trådløst nettverk.

IPsek

-

-

-

IPsec er en ekstra sikkerhetsfunksjon for IP-protokollen som leverer tjenester for pålitelighetskontroll og kryptering. Vi anbefaler at du kontakter nettverksadministratoren din før du endrer denne innstillingen.

Nullst. nettv.

-

-

-

Gjenopprett alle nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene.

[Skriv rapport]

image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Skriv rapport]

Nivå 1

Beskrivelser

Sende rapport

(MFC-modeller)

Skriver ut en sendingsverifiseringsrapport for den siste sendingen.

Adressebok

(MFC-modeller)

Skriv ut en liste over navn og numre som er lagret i adresseboken.

Faksjournal

(MFC-modeller)

Skriv ut en liste med informasjon om de siste 200 innkommende og utgående faksene.

(TX betyr sende. RX betyr motta.)

Brukervalg

Skriv ut en liste over innstillingene dine.

Nettverkskonfigurasjon

Skriv ut en liste over nettverksinnstillingene dine.

WLAN-rapport

Skriv ut resultatet for den trådløse LAN-tilkoblingen.

Anrops-ID-logg

(MFC-modeller)

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Skriv ut en liste over tilgjengelig informasjon om oppringer-ID fra de 30 sist mottatte faksene og telefonsamtalene.

[Maskininfo]

image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Maskininfo]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Serienummer

-

Kontroller maskinens serienummer.

Fastvareversjon

Hovedversjon

Kontroller maskinens fastvareversjon.

Fastvareoppdatering

-

Oppdater maskinen med den nyeste fastvaren.

Fastvare autosjekk

-

Vis fastvareinformasjon på Hjem-skjermbildet.

[Grunn oppsett]

image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Dato og klokke

Dato

(MFC-modeller)

Legg til dato og klokkeslett på skjermen og i topptekstene på fakser du sender.

(DCP-modeller)

Still inn dato og klokkeslett på maskinen.

Tid

Auto sommertid

(MFC-modeller)

Still inn maskinen til å skifte automatisk til sommertid.

Tidssone

Angi tidssonen din.

Apparatets ID

(MFC-modeller)

Faks

Skriv inn ditt navn og faksnummer slik at det vises på hver side du fakser.

Navn

Auto. ny faksoppringning

(MFC-modeller)

-

Stiller maskinen inn til å slå det siste faksnummeret om igjen hvis faksen ikke ble sendt fordi linjen var opptatt.

Ringetone

(MFC-modeller)

-

Reduser pausen for summetonedeteksjon.

Linje Valg

(MFC-modeller)

-

Velg telefonlinjetype.

Kompatibilitet

(MFC-modeller)

-

Juster utjevningen for sendeproblemer.

VoIP-tjenesteleverandører tilbyr faksstøtte ved hjelp av ulike standarder. Hvis du regelmessig får faksoverføringsfeil, velger du Grunnleggende (for VoIP).

Nullstill

Tilbakestilling av maskin

Nullstill alle maskininnstillinger du har endret, som dato og klokkeslett samt Utsatt svar.

Nettverk

Gjenopprett alle nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene.

Adressebok og faks

(MFC-modeller)

Slett alle lagrede telefonnumre og faksinnstillinger.

Alle innst.

Gjenopprett alle maskinens innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Lokalt språk

(Kun tilgjengelig i noen land.)

Endre språket på LCD-skjermen.