Hjem > Nettverk > Flere metoder for konfigurering av Brother-maskinen for et trådløst nettverk > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Hvis det trådløse tilgangspunktet / ruteren støtter WPS (Push Button Configuration), kan du bruke WPS fra maskinens kontrollpanelmeny til å konfigurere de trådløse nettverksinnstillingene.

image
Rutere eller tilgangspunkter som støtter WPS er merket med dette symbolet:
image
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[WLAN]>[WPS].
  2. Når [Aktivere WLAN?] vises, trykk på [Ja].
    Veiviseren for trådløst oppsett starter. For å avbryte, trykk på [Nei].
  3. Når pekeskjermen angir at du skal starte WPS, trykker du på WPS-knappen på det trådløse tilgangspunktet / ruteren. Deretter trykker du på [OK] på maskinen. Maskinen vil automatisk prøve å koble til det trådløse nettverket.
Hvis den trådløse enheten er riktig tilkoblet, viser LCD-skjermen [Tilkoblet].

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Når du skal installere Full driver- og programvarepakke som trengs for å bruke maskinen, setter du inn Brother-installasjonsdisken i datamaskinen, eventuelt kan du gå til modellens Nedlastinger-side i Brother Solutions Center på support.brother.com.