Hjem > PhotoCapture Center > Skrive ut bilder direkte fra medier > Viktig informasjon om fotoutskrift

Viktig informasjon om fotoutskrift

image

Støtte for USB Flash-minne er kun tilgjengelig for enkelte modeller.

Maskinen er utviklet for å være kompatibel med bildefiler fra moderne digitalkameraer, minnekort og USB Flash-minner. Les punktene under for å unngå feil:

• Bildefilen må ha filendelsen *.JPG (andre bildefilendelser, som *.JPEG, *.TIF, *.GIF osv., blir ikke gjenkjent).
  • Direkte fotoutskrift må utføres separat fra fotoutskrift via datamaskinen. (Samtidig bruk er ikke tilgjengelig.)
  • Maskinen kan lese opptil 999 filer *1 på et minnekort eller USB Flash-minne.

Vær oppmerksom på følgende:

• Når du skriver ut en bildeoversikt eller et bilde, skriver maskinen ut alle gyldige bilder selv om ett eller flere av bildene er ødelagt. Ødelagte bilder blir ikke skrevet ut.
  • (Brukere av minnekort)

Maskinen er utviklet for å lese minnekort som er formatert med et digitalkamera.

Når et digitalkamera formaterer et minnekort, opprettes det en egen mappe som bildedataene kopieres til. Hvis du må bruke datamaskinen til å endre bildedataene som er lagret på et minnekort, anbefaler vi at du ikke endrer mappestrukturen som ble opprettet av digitalkameraet. Når du lagrer nye eller endrede bildefiler på minnekortet, anbefaler vi også at du bruker samme mappe som digitalkameraet bruker. Hvis dataene ikke lagres i samme mappe, er det ikke sikkert at maskinen vil være i stand til å lese filen eller skrive ut bildet.

• (brukere av USB flash-minner)

Maskinen støtter USB Flash-minner som er formatert med Windows.

Mappen i minnekortene eller USB Flash-minnet telles også.