Varemerker

Apple, AirPrint, App Store, Mac, Safari, iPad, iPhone, iPod touch og macOS er varemerker som tilhører Apple Inc., og er registrert i USA og andre land.

Nuance og PaperPort er varemerker eller registrerte varemerker for Nuance Communications, Inc. eller dets tilknyttede selskaper i USA og/eller andre land.

SDHC-logoen er et varemerke for SD-3C, LLC.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® og Wi-Fi Direct® er registrerte varemerker for Wi-Fi Alliance®.

WPA™, WPA2™, Wi-Fi Protected Setup™ og Wi-Fi Protected Setup™-logoen er varemerker for Wi-Fi Alliance®.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Play, Google Chrome, Chrome OS og Google er varemerker som tilhører Google LLC. Bruk av disse varemerkene krever tillatelse fra Google.

Mozilla og Firefox er registrerte varemerker for Mozilla Foundation.

Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker eid av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike merker av Brother Industries, Ltd. og tilhørende selskaper er lisensiert. Andre varemerker og foretaksnavn tilhører sine respektive eiere.

Intel er et varemerke for Intel Corporation i USA og/eller andre land.

Evernote og logoen Evernote Elephant er varemerker for Evernote Corporation, og brukes med lisens.

Mopria® og Mopria®-logoen er registrerte varemerker og tjenestemerker for Mopria Alliance, Inc. i USA og andre land. Uautorisert bruk er strengt forbudt.

WordPerfect er et varemerke eller et registrert varemerke for Corel Corporation og/eller dets datterselskaper i Canada, USA og/eller andre land.

Alle selskaper som har programvare nevnt ved navn i denne håndboken, har en egen programvarelisens for de programmer som de har eiendomsretten til.

Navn på varemerker og produkter som vises i Brother-produkter, tilhørende dokumenter og annet materiale, er alle varemerker eller registrerte varemerker for de enkelte selskapene.