Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Ved et strømbrudd (Lagring i minnet)

Ved et strømbrudd (Lagring i minnet)

DCP-J1100DW

• Menyinnstillingene lagres permanent og går ikke tapt.
  • Midlertidige innstillinger (for eksempel, kontrast og oversjøisk modus) går tapt.
  • Datoen og klokkeslettet må angis på nytt.
  • (MFC-modeller) Programmerte tidsinnstilte faksjobber og andre faksjobber i maskinens minne vil gå tapt.

MFC-J1300DW

• Menyinnstillingene lagres permanent og går ikke tapt.
  • Midlertidige innstillinger (for eksempel, kontrast og oversjøisk modus) går tapt.
  • I tillegg beholdes dato og klokkeslett samt programmerte tidsinnstilte faksjobber (for eksempel Utsatt sending) i opptil 24 timer.
  • Andre faksjobber i maskinens minne går ikke tapt.