Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Styre nettverksmaskinen på en sikker måte med IPsec > Konfigurere en IPsec-adressemal med Internett-basert styring

Konfigurere en IPsec-adressemal med Internett-basert styring

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis maskinen ber om et passord, skriver du det inn og klikker på image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk på Security (Sikkerhet)-fanen.
  6. Klikk IPsec Address Template (Mal for IPsec-adresse)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.

Mallisten vises, som viser 10 IPsec-adressemaler.

Klikk på Delete (Slett)-knappen for å slette en Address Template (Adressemal). Når en Address Template (Adressemal) er i bruk, kan den ikke slettes.

7. Klikk på den Address Template (Adressemal) som du vil opprette. IPsec Address Template (Mal for IPsec-adresse) vises.
  8. Konfigurer innstillingene.
    Alternativ Beskrivelse
    Template Name (Malnavn)

Skriv inn et navn på malen (på opptil 16 tegn).

Local IP Address (Lokal IP-adresse)
    • IP Address (IP-adresse)

Spesifiser IP-adressen. Velg ALL IPv4 Address (ALLE IPv4-adresser), ALL IPv6 Address (ALLE IPv6-adresser), ALL Link Local IPv6 (ALLE koblingslokale IPv6) eller Custom (Egendefinert) fra rullegardinmenyen.

Hvis du velger Custom (Egendefinert) fra rullegardinmenyen, skriv inn IP-adressen (IPv4 eller IPv6) i tekstfeltet.

• IP Address Range (Område for IP-adresse)

Skriv inn startende og sluttende IP-adresser for IP-adresseområdet i tekstfeltene. Hvis startende og sluttende IP-adresser ikke er standardisert etter IPv4 eller IPv6, eller sluttende IP-adresse er mindre enn startende adresse, oppstår det en feil.

• IP Address / Prefix (IP-adresse/prefiks)

Spesifiser IP-adressen med et CIDR-tegnsystem.

For eksempel: 192.168.1.1/24

Fordi prefikset er spesifisert i form av en 24-biters subnettmaske (255.255.255.0) for 192.168.1.1, er adressene 192.168.1.xxx gyldige.

Remote IP Address (Ekstern IP-adresse)
    • Any (Alle)

Når du velger Any (Alle), er alle IP-adresser aktivert.

• IP Address (IP-adresse)

Skriv den spesifiserte IP-adressen (IPv4 eller IPv6) i tekstfeltet.

• IP Address Range (Område for IP-adresse)

Skriv inn startende og sluttende IP-adresser for IP-adresseområdet. Hvis startende og sluttende IP-adresser ikke er standardisert etter IPv4 eller IPv6, eller sluttende IP-adresse er mindre enn startende adresse, oppstår det en feil.

• IP Address / Prefix (IP-adresse/prefiks)

Spesifiser IP-adressen med et CIDR-tegnsystem.

For eksempel: 192.168.1.1/24

Fordi prefikset er spesifisert i form av en 24-biters subnettmaske (255.255.255.0) for 192.168.1.1, er adressene 192.168.1.xxx gyldige.

9. Klikk på Submit (Send).
    image

Når du endrer innstillingene for malen som for øyeblikket er i bruk, start maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.