Skrive ut ID-bilder

Velg et bilde som er lagret på et minnekort eller et USB flash-minne, og skriv ut passbilder til CV-en, passet osv. Du kan skrive ut fire passbilder på ett papirark, og du kan beskjære store bilder til forhåndsangitte størrelser.
image

Bare ett bilde skrives ut når du velger [2x2tommer] eller [50x70mm] i innstillingen for passbildeformatet, og [10x15cm] i innstillingene for papirstørrelse.

1. Sett inn minnekortet eller USB Flash-minnet i riktig spor.
  2. Trykk på [Foto]>[ID-fotoutskrift].
  3. Trykk på image eller image for å vise ønsket bilde, og trykk deretter på det.
  4. Trykk på image eller image for å justere størrelsen på beskjæringen du vil ha, og trykk deretter på den.
  5. Roter bildet om nødvendig ved å trykke image.
  6. Trykk på [OK].
  7. Du kan endre utskriftsinnstillingene ved å trykke på [Utskr.innst.].
    Når du er ferdig, trykk på [OK].
    Beskrivelse
    Utskriftskval.

Velg utskriftsoppløsning for dokumenttypen.

Papirtype

Velg papirtype.

Papirstr.

Velg papirstørrelse.

8. Trykk på [Start].