Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Sjekk Brother-maskinen > Sjekk utskriftsrettstillingen fra Brother-maskinen

Sjekk utskriftsrettstillingen fra Brother-maskinen

Du må justere utskriftsrettstillingen etter flytting av maskinen hvis utskrevet tekst blir uskarp eller bilder falmer.

Før du tilpasser utskriftsjusteringen kan du kontrollere utskriftskvaliteten ved å trykke på image[Innstill.]>[Vedlikehold]>[Forbedre utskr.kval.]>[Sjekk utskriftskval.].

1. Trykk på image[Innstill.]>[Vedlikehold]>[Forbedre utskr.kval.]>[Justering].
  2. Trykk på [Neste].
  3. Trykk på [Ja] når det vises en bekreftelsesmelding om utført kontroll av utskriftskvaliteten på LCD-skjermen.
  4. Trykk på [Auto] eller [Manuelt].
    • Hvis du velger [Auto]-modus, tilpasses utskriftsjusteringen automatisk ved å skanne kontrollarket for innretting.
    • Hvis du velger [Manuelt]-modus, må du angi informasjonen som står på kontrollarket for innretting manuelt.
  5. Hvis du valgte [Auto]-modus, må du velge en papirstørrelse for å skrive ut kontrollarket for innretting.
  6. Legg angitt papir i magasinet, og trykk deretter på [Start].
    Maskinen skriver ut kontrollarket for innretting.
  7. Følg instruksjonene på LCD-skjermen.
    image

Når utskriftsinnrettingen ikke justeres riktig, blir teksten uklar eller skjev og ser slik ut.

image

Når utskriftsinnrettingen er blitt riktig justert, ser teksten slik ut.