Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Tabell med innstillinger og funksjoner > Funksjonstabeller (modeller med 2,7" (67,5 mm)-tommers pekeskjerm)

Funksjonstabeller (modeller med 2,7" (67,5 mm)-tommers pekeskjerm)

image [Faks]

(Når [Forh.visn. av faks] er [Av]) (MFC-modeller)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Pause

-

-

Når du taster inn et faks- eller telefonnummer på kontrollpanelet, vises Pause på LCD-skjermen. Trykk på Pause når du trenger en utsettelse mens du slår inn numre, slik som adgangskoder og kredittkortnumre. Du kan også lagre en pause når du setter opp adresser.

Adressebok

image

(Søk:)

-

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Detalj

(Denne vil slettes kun når LDAP er på.)

Vis detaljert informasjon om den valgte adressen.

Rediger

-

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

-

Bruk

Start sending av en faks med adresseboken.

Samtale- logg

Rep

-

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Bruk

Velg et nummer fra utgående anropslogg og send deretter en faks til nummeret, legg til adresseboken eller slett det.

Rediger

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Bruk

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

Alternativer

Faksoppløsning

-

Still inn oppløsningen for utgående fakser.

Kontrast

-

Juster kontrasten.

Glasspl.skanning

-

Juster skanneområdet på skannerglassplaten til størrelsen på dokumentet.

Gruppesending

Legge til nummer

Send samme faksmelding til mer enn ett faksnummer.

Forhåndsvisning

(MFC-J1300DW)

-

Forhåndsvis en faksmelding før du sender den.

Fargeinnstilling

-

Still inn om fakser sendes i monokrom eller farge.

Forsink. faks

Forsink. faks

Still inn tidspunktet for sending av utsatte fakser.

Sett tid

Samlet TX

-

Send alle utsatte fakser som skal til samme faksnummer på samme klokkeslett, som én fakssending.

Sendetid

-

Send en faks uten å bruke minnet.

Utenlandsmodus

-

Still inn til På hvis du har problemer med å sende fakser til utlandet.

Anropslogg

Rep

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Velg et nummer fra utgående anropslogg og send deretter en faks til nummeret, legg til adresseboken eller slett det.

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Adressebok

image

(Søk:)

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Rediger

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

Angi ny std.

-

Lagre innstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

-

Gjenopprett alle innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Lagre som en snarvei

-

-

Lagre gjeldende innstillingene som en snarvei.

(Når [Forh.visn. av faks] er [])

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Sending av fakser

Pause

-

-

Når du taster inn et faks- eller telefonnummer på kontrollpanelet, vises Pause på LCD-skjermen. Trykk på Pause når du trenger en utsettelse mens du slår inn numre, slik som adgangskoder og kredittkortnumre. Du kan også lagre en pause når du setter opp adresser.

Adressebok

image

(Søk:)

-

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Detalj

(Denne vil slettes kun når LDAP er på.)

Vis detaljert informasjon om den valgte adressen.

Rediger

-

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

-

Bruk

Start sending av en faks med adresseboken.

Samtale- logg

Rep

-

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Bruk

Velg et nummer fra utgående anropslogg og send deretter en faks til nummeret, legg til adresseboken eller slett det.

Rediger

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Bruk

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

Alternativer

Faksoppløsning

-

Still inn oppløsningen for utgående fakser.

Kontrast

-

Juster kontrasten.

Glasspl.skanning

-

Juster skanneområdet på skannerglassplaten til størrelsen på dokumentet.

Gruppesending

Legge til nummer

Send samme faksmelding til mer enn ett faksnummer.

Forhåndsvisning

-

Forhåndsvis en faksmelding før du sender den.

Fargeinnstilling

-

Still inn om fakser sendes i monokrom eller farge.

Forsink. faks

Forsink. faks

Still inn tidspunktet for sending av utsatte fakser.

Sett tid

Samlet TX

-

Send alle utsatte fakser som skal til samme faksnummer på samme klokkeslett, som én fakssending.

Sendetid

-

Send en faks uten å bruke minnet.

Utenlandsmodus

-

Still inn til På hvis du har problemer med å sende fakser til utlandet.

Anropslogg

Rep

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Velg et nummer fra utgående anropslogg og send deretter en faks til nummeret, legg til adresseboken eller slett det.

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Adressebok

image

(Søk:)

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Rediger

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

Angi ny std.

-

Lagre innstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

-

Gjenopprett alle innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Lagre som en snarvei

-

-

Lagre gjeldende innstillingene som en snarvei.

Mottatte fakser

Skriv ut / Slett

Skriv ut alle (nye fakser)

-

Skriv ut de nye mottatte faksene.

Skriv ut alle (gamle fakser)

-

Skriv ut de gamle mottatte faksene.

Slett alle (nye fakser)

-

Slett de nye mottatte faksene.

Slett alle (gamle fakser)

-

Slett de gamle mottatte faksene.

Adressebok

image

(Søk:)

-

-

Når LDAP er av, foretas søket innenfor den lokale adresseboken.

Når LDAP er på, foretas søket innenfor den lokale adresseboken og LDAP-serveren.

Detalj

(Denne vil slettes kun når LDAP er på.)

-

Vis detaljert informasjon om den valgte adressen.

Rediger

-

-

Lagre adresseboknumre, angi gruppenumre for gruppesending, og endre og slette numre i adresseboken.

-

Bruk

-

Start sending av en faks med adresseboken.

Samtale- logg

Rep

-

-

Slå det sist ringte nummeret på nytt.

Utg. samtale

Bruk

-

Velg et nummer fra utgående anropslogg og send deretter en faks til nummeret, legg til adresseboken eller slett det.

Rediger

-

Anrops-ID-logg

(Ikke tilgjengelig i Finland)

Bruk

-

Velg et nummer fra Oppringer-ID-historikken og send deretter en faks til nummeret, legg til nummeret i adresseboken eller slett nummeret.

Rediger

-

image [Kopi]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Lagre som en snarvei

-

-

Lagre gjeldende innstillingene som en snarvei.

Alternativer

Kvalitet

-

Velg kopioppløsningen for dokumentet ditt.

Papirtype

-

Velg papirtypen som samsvarer papiret i magasinet.

Papirstr.

-

Velg papirstørrelsen som samsvarer med papiret i magasinet.

Øke/Redusere

100%

-

Forstørr

Velg et forstørrelsesforhold for den neste kopien.

Reduser

Velg et forminskningsforhold for den neste kopien.

Tilpass siden

Juster kopiformatet slik at det passer til papirformatet du har stilt inn.

Definer(25-400 %)

Angi et forstørrelses- eller forminskningsforhold.

Tosidig kopi

-

Slå av eller slå på 2-sidig kopiering og velg vend på lang kant eller vend på kort kant.

Tetthet

-

Juster tettheten.

Fjern bakgrunnsfarge

Innst. for sort kopi

Endre hvor mye bakgrunns farge som skal fjernes.

Innst. for fargekopi

Stable/Sorter

-

Velg å stable eller sortere flere kopier.

Sideoppsett

-

Lag kopier i N i 1, 2 i 1 ID eller Plakat.

Avanserte innstillinger

-

Velg innstillinger for avansert kopiering.

Angi ny std.

-

Lagre innstillingene dine som standard.

Fabrikkinnstilling

-

Gjenopprett alle innstillinger til fabrikkinnstillingene.

image [Skann]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

til media

(Når et minnekort eller USB Flash-minne er satt i)

Andre skannehandl.

-

-

Skann dokumenter og lagre dem direkte på et minnekort eller et USB Flash-minne uten å bruke datamaskin.

Alternativer

-

-

Lagre som en snarvei

-

-

til Min mappe

-

-

-

Send skannede data til mappen din i CIFS-serveren på ditt lokale nettverk eller på Internett.

til PC

til fil

Andre skannehandlinger

-

Skann dokumenter og lagre dem til en mappe på datamaskinen.

(Velg USB eller PC)

Alternativer

Lagre som en snarvei

til OCR

Andre skannehandlinger

-

Konverter et skannet dokument til en redigerbar tekstfil.

(Velg USB eller PC)

Alternativer

Lagre som en snarvei

til bilde

Andre skannehandlinger

-

Skann bilder eller grafikk inn i grafikkprogrammer.

(Velg USB eller PC)

Alternativer

Lagre som en snarvei

til e-post

Andre skannehandlinger

-

Send et skannet dokument som et e-postvedlegg.

(Velg USB eller PC)

Alternativer

Lagre som en snarvei

til FTP/SFTP

Andre skannehandlinger

-

-

Skann dokumenter direkte til en FTP/SFTP-server.

(Velg profilnavn)

Alternativer

-

Lagre som en snarvei

-

til nettverk

Andre skannehandlinger

-

-

Skanne dokumenter direkte til en CIFS-server på lokalnettet.

(Velg profilnavn)

Alternativer

-

Lagre som en snarvei

-

til SharePoint

Andre skannehandl.

-

-

Skann dokumenter direkte til en SharePoint-server.

(Velg profilnavn)

Alternativer

-

Lagre som en snarvei

-

til nett

-

-

-

Last opp skannet data til en Internett-tjeneste.

WS-Scan

(Vises når du installerer en webtjenesteskanner, som vises i datamaskinens nettverksutforsker.)

Andre skannehandlinger

-

-

Skann data med webtjenesteprotokollen.

Skann

-

-

Skann for e-post

-

-

Skann for telefaks

-

-

Skann for utskrift

-

-

image [Foto]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Velg filer

OK

Utskr.innst.

-

Juster bildene med alternativene.

Skr.alle

Utskr.innst.

-

Skriv ut alle bildene i mediet.

Indeksutskrift

Skriv ut indeksark

Utskr.innst.

-

Skriv ut en side med miniatyrbilder.

Skriv ut bilder

Utskr.innst.

-

Skriv ut bilder ved å velge indeksnumrene.

ID-fotoutskrift

Velg ID- fotostørr.

Roter bildet

Utskr.innst.

Skrive ut ID-bilder til CV, pass e.l.

image [Nett]

Nivå 1

Beskrivelser

Nett

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.

image [Apper]

Nivå 1

Beskrivelser

Apper

Koble Brother-maskinen til Brothers Apper-tjeneste.

image [Last ned programv.]

Nivå 1

Beskrivelser

Last ned programv.

Viser informasjon om hvordan du laster ned og installerer programvare for mobile enheter og datamaskiner.

image [Snarveier]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelser

Legg til snarvei

Kopi

-

Endre innstillingene i kopialternativene.

Faks

(MFC-modeller)

-

Endre innstillingene under Faksalternativer.

Skann

til PC(fil)

Skann dokumenter og lagre dem til en mappe på datamaskinen.

til PC(OCR)

Konverter et skannet dokument til en redigerbar tekstfil.

til PC(bilde)

Skann bilder eller grafikk inn i grafikkprogrammer.

til PC(E-Mail)

Send et skannet dokument som et e-postvedlegg.

til media

Skann dokumenter og lagre dem direkte på et minnekort eller USB-flashstasjon uten å bruke en datamaskin.

til nettverk

Send skannede data til en CIFS-server på det lokale nettverket eller på Internett.

til FTP/SFTP

Send skannede data via FTP/SFTP.

til SharePoint

Send skannede data til en SharePoint-server.

Nett

-

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.

Apper

-

Koble Brother-maskinen til Brothers Apper-tjeneste.

Denne listen vises når et snarveiikon trykkes inn i 2 sekunder.

Gi nytt navn

-

Skifte navn på snarveien.

Rediger

-

Endre snarveisinnstillingene.

Slett

-

Slette snarveien.

Registrer Kort/NFC

-

Tilordne en snarvei for et IC-kort.

Slett Kort/NFC

-

Fjern en snarvei fra et IC-kort.

Red/slett

(Velg snarveiknapp.)

Gi nytt navn

Skifte navn på snarveien.

Rediger

Endre snarveisinnstillingene.

Slett

Slette snarveien.

Registrer Kort/NFC

Tilordne en snarvei for et IC-kort.

Registrer Kort/NFC

Fjern en snarvei fra et IC-kort.

image [Blekk]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

Blekknivå

-

Kontroller tilgjengelig blekkvolum.

Blekkassettmodell

-

Kontroller numrene på blekkassettene.

Forbedre utskr.kval.

-

Kontroller og korriger utskriftskvaliteten, innrettingen og papirmatingen som forklart på LCD-skjermen.

Rengjøring av skrivehode

-

Rengjør skriverhodet som forklart på LCD-skjermen.

Utskriftsalternativer

Reduser tilklining

Reduser flekker på papiret eller papirstopp under utskrift.

Saktetørkende papir

Bruk denne innstillingen når du skriver ut på en type vanlig papir der blekket tørker veldig sakte.

image Wi-Fi-oppsett

Nivå 1

Beskrivelser

Inst.veiviser

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

WLAN-assistent

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av Brother-installasjonsdisken.

WPS

Konfigurer innstillingene til det trådløse nettverket ved å bruke direktevalgmetoden.

Når du har satt inn et USB Flash-minne i USB-sporet

Nivå 1

Beskrivelser

Foto

Velg fotomeny.

Skann til media

Skann dokumenter til mediet

Nett

Koble Brother-maskinen til en Internett-tjeneste.