Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Styre nettverksmaskinen på en sikker måte med IPsec > Konfigurere en IPsec-mal med Internett-basert styring

Konfigurere en IPsec-mal med Internett-basert styring

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis maskinen ber om et passord, skriver du det inn og klikker på image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk på Security (Sikkerhet)-fanen.
  6. Klikk IPsec Template (IPsec-mal) i den venstre navigasjonslinjen.

Mallisten vises, som viser 10 IPsec-maler.

Klikk på Delete (Slett)-knappen for å slette en IPsec Template (IPsec-mal). Når en IPsec Template (IPsec-mal) er i bruk, kan den ikke slettes.

7. Klikk på den IPsec Template (IPsec-mal) som du vil opprette. IPsec Template (IPsec-mal)-skjermbildet vises. Konfigurasjonsfeltene varierer avhengig av Use Prefixed Template (Bruk prefiksert mal) og Internet Key Exchange (IKE) du velger.
  8. I feltet Template Name (Malnavn) skriver du inn et navn for malen (opptil 16 tegn).
  9. Hvis du valgte Custom (Egendefinert) i Use Prefixed Template (Bruk prefiksert mal)-rullegardinlisten, velg Internet Key Exchange (IKE)-alternativene, og endre deretter innstillingene ved behov.
  10. Klikk på Submit (Send).