Hjem > PhotoCapture Center > Skrive ut fotografier fra ControlCenter4 (Windows)

Skrive ut fotografier fra ControlCenter4 (Windows)

Du kan skrive ut og redigere fotografier ved bruk av forskjellige ControlCenter-funksjoner.
  1. Sørg for at du har lagt inn riktig media i papirmagasinet.
    VIKTIG
    • Bruk av Brother-papir gir de beste resultatene.
    • Når du skriver ut på Brother-fotopapir, skal du legge i ett ekstra ark av det samme fotopapiret i papirmagasinet.
  2. Klikk på image-ikonet (ControlCenter4) i oppgavelinjen og klikk deretter på Åpne.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du bruker Avansert modus, skal du klikke på kategorien Bilde og deretter klikke på Bildeutskrift-knappen.
    • Hvis du bruker Hjemmemodus, skal du klikke på kategorien Bilde.
      image
  4. Velg mappen som inneholder bildet du vil skrive ut.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Min CC4-mappe
    Med knappen Min CC4-mappe kan du åpne mappen ControlCenter4, som ligger i mappen Mine bilder på datamaskinen.
    Skrivebord
    Knappen på skrivebordet lar deg åpne mappetreet fra skrivebordet for å velge bilder du ønsker å skrive ut.
  5. Velg hvilke bilder du vil skrive ut ved å merke av for miniatyrbildene i bildefremvisning.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Velg alle
    Kryss av for alle miniatyrbildene i det viste skjermbildet.
    Opphev alle
    Fjern kryssene for alle miniatyrbildene i det viste skjermbildet.
  6. Angi antall kopier du vil skrive ut (1–99) ved å klikke image.
  7. Vil du beskjære bildet før utskrift, klikker du Redigere.
  8. Klikk på Skrive ut.
    Vinduet med skriverinnstillinger vises.
  9. Konfigurer innstillingene for alternativene Papirstørrelse, Mediatype og Oppsett.
    image
  10. Klikk på Egenskaper-knappen for å konfigurere alternativene Utskriftskvalitet, Farge / Gråtone og Fargemodus etter behov. Hvis du vil skrive ut bildets tidsstempel i nedre høyre hjørne av bildet, skal du huke av avmerkingsboksen Utskriftsdato.
  11. Klikk på Skriveralternativer...-knappen for å endre andre skriverinnstillinger. (Kun for Avansert modus)
  12. Klikk på OK.
  13. Klikk på Forhåndsvisning-knappen for å vise bildet på skjermen før utskrift.
  14. Klikk på Start utskrift-knappen.