Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Secure Function Lock 3.0 > Registrere en ekstern IC-kortleser

Registrere en ekstern IC-kortleser

Når du kobler til en ekstern IC-kortleser, bruker du webbasert administrasjon for å registrere kortleseren. Maskinen din støtter IC-kortlesere som støtter drivere av HID-klasse.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis maskinen ber om et passord, skriver du det inn og klikker på image.
  4. Klikk på Administrator-kategorien.
  5. Klikk på External Card Reader (Ekstern kortleser)-menyen, og tast så inn nødvendig informasjon.
  6. Klikk på Submit (Send).
  7. Start Brother-maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.
  8. Trekk ut strømledningen fra stikkontakten.
  9. Koble kortleseren til maskinen, og deretter setter du inn maskinens strømledning i stikkontakten.
    image
  10. Hold kortet inntil kortleseren når du bruker kortet til pålitelighetskontroll.