Konfigurer ditt Wi-Fi Direct-nettverk med PIN-metoden

Hvis den mobile enheten støtter PIN-metoden til Wi-Fi Direct, følg disse trinnene for å konfigurere et Wi-Fi Direct-nettverk:
image

Når maskinen mottar Wi-Fi Direct-forespørselen fra den mobile enheten, vises meldingen [Forespørsel om Wi-Fi Direct tilkobling er mottatt. Trykk på [OK] for å koble til.] på LCD-skjermen. Trykk [OK] for å koble til.

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Wi-Fi direkte]>[PIN-kode].
  2. Aktiver Wi-Fi Direct på mobilen (se den mobile enhetens brukermanual hvis du ønsker instruksjoner) når [Aktiver Wi-Fi Direct på annen enhet. Trykk så på [OK].] vises. Trykk [OK] på Brother-maskinen.
    Dette vil starte Wi-Fi Direct-oppsettet.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Når Brother-maskinen er gruppeeieren (G/E), venter den på en forespørsel om tilkobling fra den mobile enheten. Når [PIN-kode] vises, angir du PIN-koden som vises på den mobile enheten i maskinen. Trykk på [OK]. Følg instruksjonene.

Dersom PIN-koden vises på Brother-maskinen din, angir du PIN-koden i den mobile enheten.

• Når Brother-maskinen ikke er gruppeeieren (G/E), vil den vise tilgjengelige enhetsnavn som et Wi-Fi Direct-nettverk skal konfigureres til. Velg den mobile enheten du vil koble til. Søk etter tilgjengelige enheter på nytt ved å trykke på [Søk på nytt].

Gjør ett av følgende:

• Trykk på [Vis PIN-kode] for å vise PIN-koden på maskinen og angi PIN-koden i den mobile enheten. Følg instruksjonene.
      • Trykk på [Angi PIN-kode] for å angi PIN-koden som vises på den mobile enheten på maskinen, og trykk deretter på [OK]. Følg instruksjonene.

Hvis ingen PIN-kode vises på den mobile enheten, trykker du på image på Brother-maskinen. Gå tilbake til trinn 1 og prøv igjen.

Hvis den mobile enheten kobler til, viser maskinen [Tilkoblet]. Du har fullført oppsettet av Wi-Fi Direct-nettverket.