Hjem > PhotoCapture Center > Skrive ut fotografier fra ControlCenter4 (Windows) > Rediger fotografier ved bruk av ControlCenter4 (Windows)

Rediger fotografier ved bruk av ControlCenter4 (Windows)

image
  1. Dette området viser hvilke bilder som for øyeblikket er valgt, og hvor mange kopier av hvert bilde som skal skrives ut.
  2. Med disse knappene kan du styre hvordan du viser det valgte bildet.
    Knapper Beskrivelse
    image (Sammenlikne) Sammenlign det redigerte bildet med originalen.
    image (Angre) Opphev den siste redigeringen som ble brukt på det valgte bildet.
    image (Start på nytt) Avbryt alle redigeringene som ble brukt på det valgte bildet. Det redigerte bildet går tilbake til opprinnelig tilstand.
    image (Tilpass til vindu) Angi zoomnivået slik at bildet passer i vinduet.
    image (Zoom inn/Zoom ut) Forstørr eller forminsk det valgte bildet.
    image (Roter mot urviseren/Roter med urviseren) Roter bildet 90 grader, med eller mot klokken.
    imageimage (Forrige/neste) Vis forrige eller neste bilde.
  3. Beskjæring

Med denne funksjonen kan du fjerne uønskede områder fra bildene.

4. Bildekorrigering
    Autokorrigering
    Velg dette alternativet for å bruke en rekke automatiske korrigeringer som kan forbedre et bilde.
    Fjerne røde øyne
    Velg dette alternativet for å korrigere røde øyne på bilder som kan skyldes kamerablitsen.
    image
    Svar/hvitt
    Velg dette alternativet for å fjerne fargeinformasjon fra bildet.
    Sepia
    Velg dette alternativet for å fjerne fargeinformasjon fra bildet og legge til en sepia-nyanse.
  5. Bildeforbedring
    Naturmotiv
    Velg dette alternativet for å forbedre naturlige farger, slik som grønn og blå.
    Nattemotiv
    Velg dette alternativet for å optimere bildejusteringer for et bilde som tas om natten.
    Mykt lys
    Velg dette alternativet for å gjøre skarpe kanter mykere.