Automatische stroom uit-stand instellen

Als de machine zich gedurende een bepaalde tijd in de stand Diepe slaap bevindt, schakelt de machine op basis van uw model en instellingen automatisch over naar de stroom uit-modus. De machine schakelt niet naar de stroom uit-modus over wanneer de machine verbonden is met een netwerk.
  • Om het afdrukken te starten, drukt u op het bedieningspaneel op image en verzendt u vervolgens een afdruktaak.

HL-L2310D

1. Zorg ervoor dat het frontdeksel gesloten is en het netsnoer in het stopcontact zit.
  2. Druk op image om het apparaat in te schakelen en zorg ervoor dat alleen de ledlampjes van Ready (Gereed) oplichten.
  3. Druk vier keer op Go (Ga) om de functie in of uit te schakelen.

Alle leds knipperen tweemaal wanneer u de stroom uit-modus inschakelt.

Alle leds knipperen eenmaal wanneer u de stroom uit-modus uitschakelt.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

image
Selecteer hoe lang de machine in de Stand diepe slaap moet blijven voordat deze in Automatische stroom uit-modus gaat.

1. Druk op image of image om de optie [Standaardinst.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [Ecologie] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Aut. uitschak.] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de gewenste optie te selecteren en druk vervolgens op Go (Ga).