Home > Problemen oplossen > Vastgelopen papier > Papier is achter in het apparaat vastgelopen

Papier is achter in het apparaat vastgelopen

Als het bedieningspaneel van het apparaat of Status Monitor aangeeft dat er papier vastgelopen is aan de achterkant van het apparaat, volgt u deze stappen:

1. Laat het apparaat 10 minuten ingeschakeld zodat de interne ventilator de hete onderdelen binnen in het apparaat kan afkoelen.
  2. Maak de achterklep open.
    image
  3. Trek de blauwe lipjes aan de linker- en rechterzijde naar u toe om het fuserdeksel los te maken.
    image
    WAARSCHUWING
    HEET OPPERVLAK

De interne onderdelen van het apparaat zijn ontzettend heet. Raak ze pas aan wanneer het apparaat afgekoeld is.

image

image
    Als de groene envelophendels in het achterdeksel naar beneden, in de envelopstand, staan, moet u deze hendels in de originele stand zetten voordat u aan de groene lipjes trekt.

4. Gebruik beide handen om het vastgelopen papier uit de fusereenheid te trekken.
    image
  5. Sluit het fuserdeksel.
    image

image
    Als u afdrukt op enveloppen, trekt u de groene envelophendels opnieuw naar beneden, in de envelopstand, voordat u het achterdeksel sluit.

6. Sluit de achterklep tot deze in de gesloten positie klikt.