Home > Netwerk > Andere methoden om uw apparaat van Brother voor een draadloos netwerk te configureren > Uw machine voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Uw machine voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW

Als uw draadloze toegangspunt/router WPS (PBC: Push Button Configuration) ondersteunt, kunt u WPS gebruiken via het bedieningspaneelmenu op de machine om de instellingen voor uw draadloos netwerk te configureren.

image

Routers of toegangspoorten die WPS ondersteunen, zijn voorzien van het volgende symbool:

image

1. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [WLAN] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [WPS] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Wanneer [WLAN Activeren ?] verschijnt, drukt u op image om Aan te selecteren.
    Hiermee wordt de installatiewizard voor het draadloze netwerk gestart. Druk op image om te annuleren.
  5. Wanneer de LCD [Knop op rtr indr] weergeeft, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk op image op het bedieningspaneel van de machine. Uw machine detecteert automatisch uw draadloze toegangspunt/router en probeert verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als uw draadloos apparaat correct is verbonden, wordt [Verbonden] weergegeven op het LCD-scherm.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Om Compleet pakket van drivers & software voor uw apparaat te installeren, plaatst u de installatieschijf van Brother in uw computer of gaat u in het Brother Solutions Center op support.brother.com naar de pagina Downloads van uw model.