Home > Mobile > AirPrint > Voordat u AirPrint gebruikt > Netwerkinstellingen voor het gebruik van AirPrint

Netwerkinstellingen voor het gebruik van AirPrint

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Voor het gebruik van AirPrint moet uw mobiele apparaat verbonden zijn met het draadloze netwerk waarop ook uw Brother-apparaat is aangesloten. AirPrint ondersteunt draadloze verbindingen in de infrastructuurmodus of met Wi-Fi Direct®.

Raadpleeg voor het configureren van een draadloos netwerk op uw mobiele apparaat de gebruikershandleiding van dat apparaat. U vindt een koppeling naar de gebruikershandleiding van uw mobiele apparaat op de Apple-website door in Safari op image te tikken.

Raadpleeg de Snelle Installatiehandleiding of verwante onderwerpen in deze handleiding om de Brother-apparaat voor een draadloos netwerk te configureren. Als een bedraad netwerk door uw Brother-apparaat wordt ondersteund, kunt u een netwerkkabel gebruiken om een draadloze toegangspoort/router aan te sluiten.

Raadpleeg de verwante onderwerpen in deze online handleiding als uw Brother-apparaat Wi-Fi Direct ondersteunt en u het Brother-apparaat voor een Wi-Fi Direct-netwerk wilt configureren.