Home > Mobile > AirPrint > Overzicht AirPrint

Overzicht AirPrint

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

AirPrint is een afdrukoplossing voor Apple-besturingssystemen waarmee u draadloos foto's, e-mailberichten, webpagina's en documenten kunt afdrukken vanaf een iPad, iPhone, iPod touch of Mac-computer zonder dat u daarvoor een driver hoeft te installeren.

Ga naar de Apple-website voor meer informatie.

Apparatuur die is voorzien van de Apple-badge, is specifiek ontwikkeld voor gebruik met de technologie die op de badge is aangegeven en door de ontwikkelaar gecertificeerd omdat die voldoet aan de prestatiestandaarden van Apple.