Home > Inleiding op uw machine van Brother > Ledpatronen en -aanduidingen (voor modellen zonder LCD)

Ledpatronen en -aanduidingen (voor modellen zonder LCD)

Gerelateerde modellen:HL‑L2310D
De leds op het bedieningspaneel van uw apparaat lichten op, zijn gedempt of knipperen om de status van het apparaat weer te geven.

De led-aanduidingen zijn in de onderstaande tabel gedefinieerd.

image

Led is uit.

image of image

Led is aan.

image

Led is gedempt.

image of image

LED knippert.

Deze tabel geeft aan wat de leds aanduiden wanneer ze oplichten, gedempt zijn of knipperen.

Led-aanduiding Status Betekenis

image

Slaapstand

In de slaapstand (energiebesparende stand) doet het apparaat alsof hij uitstaat. Hij kan echter nog steeds gegevens ontvangen. Wanneer er een afdruktaak wordt ontvangen, wordt het apparaat geactiveerd en start hij met afdrukken.

Diepe slaap

In de stand Diepe slaap (minder energieverbruik dan in de Slaapstand) doet het apparaat alsof hij uitstaat. Hij kan echter nog steeds gegevens ontvangen. Als het apparaat gedurende een door u bepaalde tijd geen gegevens ontvangt, schakelt hij over naar de stand Diepe slaap. Wanneer er een afdruktaak wordt ontvangen, wordt het apparaat geactiveerd en start hij met afdrukken.

image

Gereed

Het apparaat is klaar om af te drukken.

image

Gelieve te wachten

Het apparaat is aan het opwarmen.

Afdrukken

Het apparaat is bezig met afdrukken.

Afkoelen

Het apparaat is aan het afkoelen.

Wacht 10 minuten totdat het inwendige van het apparaat is afgekoeld.

image

Afdrukken annuleren

Het apparaat annuleert de taak.