Home > Mobile > AirPrint > Afdrukken met AirPrint > Afdrukken met AirPrint (macOS)

Afdrukken met AirPrint (macOS)

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

De afdrukprocedure kan per toepassing variëren. In onderstaand voorbeeld wordt Safari gebruikt. Controleer of uw Brother-apparaat in de printerlijst op uw Mac-computer wordt vermeld voordat u de afdrukprocedure start.

1. Controleer of uw Brother-apparaat is ingeschakeld.
  2. Gebruik Safari op uw Mac-computer om de pagina te openen die u wilt afdrukken.
  3. Klik op het Archief-menu en selecteer vervolgens Druk af.
  4. Controleer of uw Brother-apparaat is geselecteerd. Als een andere machine (of geen printer) is geselecteerd, klikt u op het snelmenu Printer en selecteert u uw Brother-apparaat.
  5. Geef de gewenste opties op, zoals het aantal af te drukken pagina's of tweezijdig afdrukken (indien ondersteund door uw apparaat).
  6. Klik op Druk af.