Home > Problemen oplossen > Vastgelopen papier > Er is papier vastgelopen in de dubbelzijdige lade

Er is papier vastgelopen in de dubbelzijdige lade

Als het bedieningspaneel van de machine of Status Monitor aangeeft dat er papier vastgelopen is in de dubbelzijdige lade, volgt u deze stappen:
  1. Laat het apparaat 10 minuten ingeschakeld zodat de interne ventilator de hete onderdelen binnen in het apparaat kan afkoelen.
  2. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.
    image
  3. Trek aan de achterkant van het apparaat de dubbelzijdige lade volledig uit het apparaat.
    image
  4. Trek het vastgelopen papier uit het apparaat of uit de dubbelzijdige lade.
    image
  5. Verwijder papier dat onder het apparaat is vastgelopen wegens statische elektriciteit.
    image
  6. Als het papier niet in de dubbelzijdige lade vastzit, open dan het achterdeksel.
    image
    WAARSCHUWING
    WARM OPPERVLAK

De interne onderdelen van het apparaat zijn ontzettend heet. Raak ze pas aan wanneer het apparaat afgekoeld is.

image
  7. Gebruik beide handen om het vastgelopen papier voorzichtig uit de achterkant van het apparaat te trekken.
    image
  8. Sluit de achterklep tot deze in de gesloten positie klikt.
  9. Plaats de dubbelzijdige papierlade correct terug aan de achterzijde van het apparaat.
  10. Plaats de papierlade correct terug aan de voorzijde van het apparaat.