Home > Machine-instellingen > Een lijst met printerinstellingen afdrukken

Een lijst met printerinstellingen afdrukken

HL-L2310D

1. Zorg ervoor dat het frontdeksel gesloten is en het netsnoer in het stopcontact zit.
  2. Druk op image om het apparaat in te schakelen en zorg ervoor dat alleen de ledlampjes van Ready (Gereed) oplichten.
  3. Druk driemaal op Go (Ga).
Het apparaat drukt de printerinstellingen af.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

1. Druk op image of image om de optie [Print lijsten] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [Printerinst.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op Go (Ga).
Het apparaat drukt de printerinstellingen af.