Wat is Beheer via een webbrowser?

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Beheer via een webbrowser is een hulpprogramma dat een standaardwebbrowser gebruikt om uw machine te beheren met HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) of HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer). Typ het IP-adres van uw machine in de webbrowser om de instellingen van de afdrukserver weer te geven of te wijzigen.

image
  • Wij raden Microsoft Internet Explorer 11/Edge voor Windows en Safari 9/10 voor Mac aan. Zorg ervoor dat JavaScript en cookies altijd zijn geactiveerd, ongeacht welke browser u gebruikt.

• Het is van belang dat u op uw netwerk het TCP/IP-protocol gebruikt en een geldig IP-adres in de afdrukserver en de computer hebt geprogrammeerd.

image

• Het werkelijke scherm kan afwijken van het bovenstaande scherm.