Beheer via een webbrowser openen

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

• We raden u aan het HTTPS-beveiligingsprotocol te gebruiken wanneer u instellingen configureert via Beheer via een webbrowser.

• Wanneer u HTTPS gebruikt voor de configuratie van Beheer via een webbrowser, geeft uw browser een waarschuwingscherm weer.

1. Start uw webbrowser.
  2. Tik "http://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van de machine).
    Bijvoorbeeld:

http://192.168.1.2

image
    • Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

• Bijvoorbeeld:

http://GedeeldePrinter

Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de knooppuntnaam gebruiken.

• Bijvoorbeeld:

http://brnxxxxxxxxxxxx

De NetBIOS-naam kunt u vinden door het netwerkconfiguratierapport af te drukken.

• Voor Mac gaat u naar Beheer via een webbrowser door op het pictogram van de machine op het scherm Status Monitor te klikken.
  3. Standaard is er geen wachtwoord vereist. Tik een wachtwoord als u dit hebt ingesteld en klik vervolgens op image.
U kunt de instellingen van de afdrukserver nu wijzigen.

Als u de protocolinstellingen wijzigt, moet u, nadat u op Indienen hebt geklikt, de machine opnieuw opstarten om de configuratie te activeren.