Home > Brother iPrint&Scan voor Windows en Mac > Overzicht Brother iPrint&Scan

Overzicht Brother iPrint&Scan

Gebruik Brother iPrint&Scan voor Windows en Mac om af te drukken vanaf uw computer.

Het volgende scherm is een voorbeeld van Brother iPrint&Scan voor Windows. Het werkelijke scherm kan er anders uitzien, afhankelijk van de versie van de toepassing.

• Voor Windows

Ga naar de pagina Downloads van uw model in het Brother Solutions Center via support.brother.com om de meest recente versie te downloaden.

• Voor Mac

Download en installeer Brother iPrint&Scan via de App Store.