Home > Problemen oplossen > Problemen met AirPrint

Problemen met AirPrint

Probleem

Suggesties

Mijn Brother-machine wordt niet weergegeven in het printeroverzicht.

Controleer of uw Brother-machine is ingeschakeld.

Controleer de netwerkinstellingen. imageimage Verwante informatie

Plaats het mobiele apparaat dichter bij uw draadloze toegangspunt/router of uw Brother-machine.

Afdrukken lukt niet.

Controleer of uw Brother-machine is ingeschakeld.

Controleer de netwerkinstellingen. imageimage Verwante informatie

Ik probeer een document van meerdere pagina's af te drukken vanaf een iOS-apparaat, maar ALLEEN de eerste pagina wordt afgedrukt.

Zorg ervoor dat u de meest recente versie van het besturingssysteem gebruikt.

Raadpleeg het volgende artikel van Apple voor meer informatie over AirPrint: support.apple.com/kb/HT4356.