Home > Mobile > Google Cloud Print > Voordat u Google Cloud Print gebruikt > De machine registreren bij Google Cloud Print met Google Chrome™

De machine registreren bij Google Cloud Print met Google Chrome™

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Controleer of u al een Google-account hebt. Als u nog geen account hebt, maakt u er een door op een computer of mobiel apparaat naar de website van Google te gaan (https://accounts.google.com/signup).

Controleer of uw Brother-machine inactief is voordat u het registratieproces start.

image

De stappen in dit gedeelte zijn voorbeelden voor Windows-gebruikers.

De schermen op uw computer kunnen hiervan afwijken, afhankelijk van uw besturingssysteem en omgeving.

1. Open Google Chrome™ op uw computer.
  2. Log in op uw Google-account.
  3. Klik op het menupictogram van Google Chrome™ en vervolgens op Instellingen>Geavanceerde instellingen weergeven....
  4. Klik in het gedeelte Google Cloud Print op Beheren.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de machine te registreren.
  6. Wanneer een bevestigingsbericht op de machine verschijnt, drukt u op de knop [OK].
    image
    Als het bevestigingsbericht niet op het LCD-scherm van de machine verschijnt, herhaalt u deze stappen.
  7. Wanneer de Brother-machine succesvol is geregistreerd, wordt deze weergegeven in het veld Mijn apparaten.