Voordelen van het gebruik van SSL/TLS

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Het primaire voordeel van het gebruik van SSL/TLS op Brother-machines is beveiligd afdrukken op een IP-netwerk door te voorkomen dat onbevoegde gebruikers gegevens kunnen lezen die naar het apparaat worden verzonden. Het belangrijkste kenmerk van SSL is dat deze technologie kan worden gebruikt voor het veilig afdrukken van vertrouwelijke gegevens. De HR-afdeling van een groot bedrijf drukt bijvoorbeeld regelmatig loonfiches af. Zonder versleuteling kunnen de gegevens op deze loonfiches gelezen worden door andere netwerkgebruikers. Met SSL/TLS ziet iedereen die de gegevens probeert te lezen in plaats van de loonfiche echter een nietszeggende pagina met codes.