Handelsmerken

BROTHER is een handelsmerk of een wettig gedeponeerd handelsmerk van Brother Industries, Ltd.

Microsoft, Windows, Windows Server en Internet Explorer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Apple, Mac, Safari, AirPrint, het AirPrint-logo, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

macOS is een handelsmerk van Apple Inc.

App Store is een servicemerk van Apple Inc.

PostScript en PostScript 3 zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Wi-Fi, Wi-Fi Alliance en Wi-Fi Direct zijn wettig gedeponeerde handelsmerken van Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, Wi-Fi CERTIFIED, Wi-Fi Protected Setup en het Wi-Fi Protected Setup-logo zijn handelsmerken van Wi-Fi Alliance®.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Chrome, Chrome OS en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Voor het gebruik van deze handelsmerken is toestemming van Google nodig.

Mopria® en het Mopria®-logo zijn gedeponeerde handelsmerken en servicemerken van Mopria Alliance, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Onbevoegd gebruik is ten strengste verboden.

Mozilla en Firefox zijn gedeponeerde handelsmerken van de Mozilla Foundation.

Intel is een handelsmerk van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Het Bluetooth®-woordmerk is een wettig gedeponeerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc., en elk gebruik hiervan door Brother Industries, Ltd. is onder licentie.

Elk bedrijf waarvan de softwarenaam in deze handleiding is vermeld, bezit een Gebruiksrechtovereenkomst die specifiek is voor de eigen programma’s.

Handelsnamen en productnamen van andere bedrijven op producten van Brother, bijbehorende documenten en andere materialen zijn handelsmerken of wettig gedeponeerde handelsmerken van de betreffende bedrijven.