Inleiding tot SSL/TLS

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Secure Socket Layer (SSL) of Transport Layer Security (TLS) is een doeltreffende methode om gegevens te beschermen die via een lokaal of wide area network (LAN of WAN) worden verzonden. Het werkt door gegevens, zoals een afdruktaak, te versleutelen zodat de gegevens niet door onbevoegden kunnen worden gelezen.

SSL/TLS kan zowel op bedrade als draadloze netwerken worden geconfigureerd en werkt met andere vormen van beveiliging, zoals WPA-sleutels en firewalls.