Koti > Verkko > Muita menetelmiä Brother-laitteesi määritykseen langatonta verkkoa varten > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW

Jos langattoman verkon tukiasema/reititin tukee WPS (PBC: Push Button Configuration) -toimintoa, voit käyttää laitteesi ohjauspaneelin valikon WPS-toimintoa langattoman verkon asetusten määrittämiseen.

image

WPS-asetusta tukevat reitittimet tai tukiasemat merkitään tällä symbolilla:

image

1. Valitse [Verkko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Valitse [WLAN] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [WPS] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Kun näytölle ilmestyy viesti [WLAN käytössä ?], voit ottaa toiminnon käyttöön painamalla image.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla image-painiketta.
  5. Kun LCD-näytössä näkyy [Paina reit. pai.], paina langattoman tukiaseman/reitittimen WPS-painiketta. Paina laitteen ohjauspaneelissa image. Laite tunnistaa automaattisesti langattoman tukiaseman tai reitittimen käyttämän tilan ja yrittää muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käyttöön tarvittavan Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti -kohteen asettamalla Brother-asennuslevyn tietokoneeseen tai siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.