Koti > Tulostus > Testitulostus

Testitulostus

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Jos havaitset tulostuslaadun ongelmia, tee testitulostus näiden ohjeiden avulla:
  1. Tuo [Tulostin]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  2. (HL-L2370DN/HL-L2375DW)
    Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Tulost.asetukset], ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Testitulost.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten Go (Siirry).

Laite tulostaa testisivun.