Koti > Vianetsintä > Laitetiedot > Nollaustoimintojen esittely

Nollaustoimintojen esittely

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Käytettävissä ovat seuraavat asetusten palautustoiminnot:

image
Irrota liitäntäkaapeli ennen kuin valitset verkkoasetusten palautustoiminnon tai tehdasasetusten palautuksen.

image
Jaetut palautustoiminnot eivät ole käytettävissä joissakin malleissa.
  1. Koneen palautus

Tämä toiminto palauttaa seuraavat asetukset:

• Asetuslukko

• Kieliasetus

2. Verkkoasetusten palauttaminen (Verkkomallit)

Voit palauttaa tulostuspalvelimen alkuperäiset oletusasetukset, kuten salasana- ja IP-osoitetiedot.

3. Tehdasasetusten palauttaminen

Brother suosittelee, että näin tehtäisiin erityisesti laitteen hävittämisen yhteydessä.