Mikä on WWW-pohjainen hallinta?

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

WWW-pohjainen hallinta on apuohjelma, jossa laitteen hallintaan käytetään tavallista WWW-selainta hypertekstin siirtoprotokollalla (HTTP) tai hypertekstin siirtoprotokollalla SSL:n (Secure Socket Layer) yli (HTTPS). Kirjoita laitteesi IP-osoite WWW-selaimeen käyttääksesi tai muuttaaksesi tulostuspalvelimen asetuksia.

image
  • Suosittelemme Microsoft Internet Explorer 11/Edge -selainta Windows-käyttöjärjestelmälle ja Safari 9/10 -selainta Macille. Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.

• Verkossa on käytettävä TCP/IP-protokollaa. Tulostuspalvelimessa ja tietokoneessa pitää olla ohjelmoituna voimassa oleva IP-osoite.

image

• Todellinen näyttö voi olla erilainen kuin yllä oleva näyttö.