Koti > Vianetsintä > Muut ongelmat

Muut ongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

Laitteeseen ei tule virta päälle.

Sähkövirtaan vaikuttavat olosuhteet (esimerkiksi salamaniskut tai virtapiikit) ovat ehkä käynnistäneet laitteen sisäiset turvamekanismit. Irrota virtajohto pistorasiasta. Odota 10 minuuttia, kytke virtajohto ja käynnistä laite painamalla image.

Jos ongelma ei ratkea ja käytössä on automaattisulake, poista se ja varmista, ettei se ole ongelman syy. Kytke laitteen virtajohto suoraan johonkin toiseen, toimivaksi tiedettyyn pistorasiaan. Jos virta ei edelleenkään kytkeydy, kokeile jotakin toista virtajohtoa.

Brother-ohjelmiston asentaminen ei onnistu.

(Windows)

Jos tietokoneen näytössä näkyy suojausohjelmiston varoitus asennuksen aikana, muuta suojausohjelmiston asetuksia niin, että ne sallivat Brother-tuotteen asennusohjelman tai muun ohjelman suorittamisen.

(Mac)

Jos käytössä on vakoiluohjelmien tai virusten torjuntaohjelmiston palomuuritoiminto, poista se tilapäisesti käytöstä ja asenna Brother-ohjelmisto.