Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Paperin tarkistusasetuksen muuttaminen

Paperin tarkistusasetuksen muuttaminen

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Kun laitteen koontarkistustoiminto otetaan käyttöön, laite näyttää paperikasetin irrotuksen yhteydessä viestin, jossa kysytään, oletko vaihtanut paperikoon ja -tyypin.

Oletusasetus on Päällä.

1. Tuo [Yleiset aset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  2. Valitse [Kasettiaset.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [Tarkista koko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [Kyllä]- tai [Ei]-vaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten Go (Siirry).