Koti > Vianetsintä > Laitetiedot > Brother-laitteen asetusten palautus

Brother-laitteen asetusten palautus

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
  1. Tuo [Perusasetukset]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  2. Tuo [Tehdasasetus]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Valitse suoritettavan palautuksen tyyppi painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Paina image-painiketta.
  5. Valitse [Kyllä] painamalla image.
    Laite käynnistyy uudelleen.