Tulostaminen mobiililaitteelta Wi-Fi Direct -toiminnon avulla

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW

Wi-Fi Direct on yksi Wi-Fi Alliance® -yhtiön kehittämistä langattomista määritystavoista. Sen avulla voit määrittää suojatun langattoman verkon Brother-laitteen ja mobiililaitteen, kuten Android™-laitteen, Windows-laitteen, iPhonen, iPod touch -laitteen tai iPadin, välille ilman tukiasemaa. Wi-Fi Direct tukee langattoman verkon määritystä Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) -asennuksen PIN-menetelmällä tai yhdellä painalluksella. Voit myös määrittää langattoman verkon asettamalla SSID:n ja salasanan. Brother-laitteen Wi-Fi Direct -ominaisuus tukee WPA2™-suojausta AES-salauksella.

image
  1. Mobiililaite
  2. Brother-laite
image
  • Vaikka Brother-laitetta voidaan käyttää sekä kiinteässä että langattomassa verkossa, käytössä voi olla kerrallaan vain yksi yhteystapa. Langatonta verkkoyhteyttä ja Wi-Fi Direct -yhteyttä tai kiinteää yhteyttä (vain tuetut mallit) ja Wi-Fi Direct -yhteyttä voidaan kuitenkin käyttää samanaikaisesti.
  • Wi-Fi Direct -yhteensopiva laite voi olla ryhmän omistaja (RO). Wi-Fi Direct -verkon määrityksessä ryhmän omistaja toimii tukiasemana.