Koti > Liite > Tekstin syöttäminen Brother-laitteella

Tekstin syöttäminen Brother-laitteella

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Kun sinun on kirjoitettava tekstiä, kirjoita merkit laitteella. Käytettävissä olevat merkit voivat vaihdella tehtävän toiminnon mukaan.

• Valitse jokin seuraavassa luettelossa esitetyistä merkeistä painamalla pitkään tai toistuvasti image tai image:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(väli)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[]^_

• Kun haluamasi merkki tai symboli on näkyvissä, paina OK. Syötä sitten seuraava merkki.
  • Voit poistaa väärin syötetyt merkit painamalla Back (Takaisin).