Koti > Rutiinihuolto > Jäljellä oleva osien käyttöiän tarkistus

Jäljellä oleva osien käyttöiän tarkistus

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
  1. Tuo [Laitetiedot]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  2. Valitse [Osien käyttöikä] painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Valitse tarkistettavat laitteen osat painamalla image tai image, ja paina sitten OK.
    LCD-näytöllä näkyy odotettavissa oleva rumpuyksikön käyttöikä.