Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Kun muutat paperikasetissa olevan paperin kokoa, nestekidenäytön paperikoon ja -tyypin asetusta on muutettava samalla.
  1. Tuo [Yleiset aset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  2. Tuo [Kasettiaset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Paperityyppi]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Tuo haluamasi paperityyppi näyttöön painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina image- tai image-painiketta, kunnes näyttöön tulee [Paperikoko]-vaihtoehto, ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Tuo haluamasi paperikoko näyttöön painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten Go (Siirry)-painiketta.