Koti > Brother-laitteen esittely > LED-valojen toiminta ja ilmaisut (mallit, joissa ei ole LCD-näyttöä)

LED-valojen toiminta ja ilmaisut (mallit, joissa ei ole LCD-näyttöä)

Vastaavat mallit:HL‑L2310D
Laitteen ohjauspaneelin LED-valot syttyvät, himmentyät tai vilkkuvat laitteen tilan mukaan.

LED-ilmaisimet on kuvattu seuraavassa taulukossa.

image

LED-valo on pois päältä.

image tai image

LED-valo on päällä.

image

LED-valo palaa himmeänä.

image tai image

LED-valo vilkkuu.

Tästä taulukosta näet mitä merkkivalojen syttyminen, himmeneminen tai vilkkuminen osoittavat.

Merkkivalot Tila Merkitys

image

Lepo

Lepotilassa (virransäästötila) laite toimii samoin kuin ollessaan pois päältä, mutta pystyy edelleen vastaanottamaan tietoja. Kun laite vastaanottaa tulostustyön, se aktivoituu ja aloittaa tulostuksen.

Syvä lepo

Syvässä lepotilassa (lepotilaa alhaisempi virrankulutus) laite toimii samoin kuin ollessaan pois päältä, mutta pystyy edelleen vastaanottamaan tietoja. Mikäli laite ei vastaanota lepotilassa tietoja määritetyllä aikavälillä, laite siirtyy automaattisesti syvään lepotilaan. Kun laite vastaanottaa tulostustyön, se aktivoituu ja aloittaa tulostuksen.

image

Valmis

Laite on tulostusvalmis.

image

Odota hetki

Laite lämpenee.

Tulostus

Laite tulostaa.

Jäähdytys

Laite jäähtyy.

Odota 10 minuuttia, tai kunnes laitteen sisäosat ovat jäähtyneet.

image

Tulostuksen peruutus

Laite peruuttaa tulostustyötä.