Koti > Brother-laitteen esittely > Ohjauspaneelin yleiskuvaus

Ohjauspaneelin yleiskuvaus

HL-L2310D

image

1. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.

• Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.

2. Toner (Väriaine)-LED-valo
    Väriaineen Toner (Väriaine)-LED-valo ilmaisee väriaineen olevan vähissä.
  3. Drum (Rumpu)-LED-valo
    Drum (Rumpu)-merkkivalo ilmaisee, että rumpuyksikkö pitää vaihtaa pian.
  4. Paper (Paperi)-LED-valo
    Paper (Paperi)-LED-valo ilmaisee paperin syöttöön liittyvää virhettä.
  5. Ready (Valmis)-LED-valo
    Ready (Valmis)-LED-valo ilmaisee laitteen tilaa vilkkumalla.
  6. Go (Siirry)-painike
    • Voit kuitata tiettyjä virheitä painamalla Go (Siirry).
    • Voit tulostaa laitteen muistissa olevia tietoja Go (Siirry)-painikkeella.
    • Voit peruuttaa tulostustyön painamalla Go (Siirry)-näppäintä noin kahden sekunnin ajan.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

Ohjauspaneeli vaihtelee mallin mukaan.

image

1. LCD (nestekidenäyttö)
    Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.

Langattomat mallit:

Langatonta yhteyttä käytettäessä näytöllä näkyy nelitasoinen signaalin vahvuuden ilmaisin.

image
  2. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.

• Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna. LCD-näytöllä näkyy viesti [Sammutetaan] muutaman sekunnin ajan ennen laitteen sammumista.

3. Verkkopainikkeet
    • Kiinteän verkkoliitännän mallit:

Network (Verkko)

Voit määrittää kiinteän verkon asetukset painamalla Network (Verkko)-painiketta.

• Langattomalla verkkoyhteydellä varustetut mallit:

WiFi

Paina WiFi-painiketta ja käynnistä langattoman verkon määritysohjelma tietokoneellasi. Määritä langaton verkko laitteesi ja verkkosi välille noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

Kun WiFi-valo palaa, Brother-laite on yhdistettynä langattomaan tukiasemaan. Kun WiFi-valo vilkkuu, langaton verkkoyhteys on katkennut tai laite muodostaa yhteyttä langattomaan tukiasemaan.

4. Valikkopainikkeet
    OK

Paina tallentaaksesi laitteesi asetukset. Kun muutat asetusta, laite palaa aiemmalle valikkotasolle.

Back (Takaisin)
    • Palaat aiemmalle tasolle valikossa.
    • Valitse edellinen numero numeroiden valinnan yhteydessä.
    image tai image ( + tai -)
    • Selaa valikoita ja valintoja.
    • Syötä numero tai suurenna tai pienennä numeroa painamalla näitä painikkeita. Voit vierittää nopeammin pitämällä image- tai image-painiketta painettuna. Kun näet haluamasi numeron, paina OK-painiketta.
  5. Go (Siirry)-painike
    • Paina kuitataksesi tiettyjä virheviestejä. Voit kuitata muut virheet seuraavalla ohjauspaneelin ohjeita.
    • Tulosta laitteen muistissa olevia tietoja.
    • Valitse näytössä näkyvä vaihtoehto painamalla tästä. Kun olet vaihtanut asetusta, laite palaa valmiustilaan.
    • Voit peruuttaa tulostustyön painamalla Go (Siirry)-näppäintä noin kahden sekunnin ajan.