Asetustaulukot (1-riviset LCD-mallit)

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Seuraavien taulukoiden avulla saat lisätietoa eri valikoista ja vaihtoehdoista, joiden avulla voit määrittää laitteen asetukset.

[Yleiset aset.]

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Kuvaus

Kasettiaset.

Paperityyppi

-

Asettaa paperikasetissa olevan paperin tyypin.

Paperikoko

-

Asettaa paperin koon.

Tarkista koko

-

Määrittää, kehottaako laite sinua varmistamaan, että laitteen paperikoko vastaa paperikokoasetusta.

Käsinsyöttö

-

Voit valita tulostuksen käsinsyöttöraon kautta.

Tarkkuus

-

-

Valitsee tulostuksen erottelutarkkuuden.

Tummuus

-

-

Lisää tai vähentää tulostustummuutta.

Säästötoiminnot

Ekotila

-

Ota seuraavat laiteasetukset käyttöön samanaikaisesti.

• 2-puol. tulostus: Pitkä sivu(Käytettävissä vain joissakin malleissa)
  • Lepotila:0min

Värinsäästö

-

Lisää väripatruunan riittoisuutta.

Lepotila

-

Määrittää laitteen virransäästötilan viiveen.

Hiljainen tila

-

Laskee tulostusmelua.

Autom. sammutus

-

Aseta tuntimäärä, jonka laite pysyy tehosäästötilassa ennen virrankatkaisutilaan siirtymistä.

Paneeliasetuk.

Painiketoisto

-

Asettaa LCD-näytön viestien vaihtoajan, kun image- tai image-painiketta pidetään painettuna.

Viestin vieritys

-

Asettaa LCD-näytöllä selautuvan viestin näyttöajan. Tasolta 1=0,2 s tasolle 10=2,0 s.

Näytön kontr.

-

Säädä LCD:n kontrastia.

Autom. yhteys

-

Aseta laite valmiustilaan sen oltua käyttämättä 30 sekuntia.

Asetuslukko

-

-

Lukitsee laitteen asetukset asetuslukon salasanan avulla.

Liitäntä

Valitse

-

Valitsee käytettävän liitännän.

Jos valitset Autom., laite vaihtaa liitäntää automaattisesti USB:n ja verkon välillä riippuen siitä, kumpi liitäntä vastaanottaa tietoja.

Autom.liit.aika

-

Asettaa aikakatkaisuvälin automaattiselle liitännän valinnalle.

Datapuskuri

-

Lisää tai laskee syöttöpuskurin kapasiteettia.

Vaihda värikas.

-

-

Asettaa laitteen jatkamaan tulostusta Vaihda värikas. -viestin ilmestyttyä LCD-näytölle.

[Tulostin]

Tulostinemulointia tukevat mallit

Taso 1

Taso 2

Kuvaus

Tulost.asetukset

Fonttilista

Tulostaa fonttiluettelon ja näytteet.

Testitulost.

Tulosta testisivu.

2-puolinen

(Automaattisesti kaksipuolisesti tulostavat mallit)

2-puol. tulostus

Ota kaksipuolinen tulostus käyttöön tai poista se käytöstä ja valitse kääntö pitkän tai lyhyen sivun suhteen.

Yksittäinen kuva

Tulostaessasi työtä, jonka viimeinen sivu on yksipuolinen, voit lyhentää tulostusaikaa valitsemalla 1-puol. syöttö -vaihtoehdon.

Autom. jatko

-

Valitse, haluatko laitteen kuittaavan paperikoko- tai materiaalivirheet automaattisesti.

Paperityyppi

-

Asettaa paperityypin.

Paperikoko

-

Asettaa paperin koon.

Määrä

-

Asettaa tulostettujen sivujen määrän.

Suunta

-

Määrittää tulostuksen pysty- tai vaakasuunnassa.

Tulosta sijainti

X-siirto

Siirtää tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Siirtää tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Autom. sivunv.

-

Asetuksen avulla laite tulostaa jäljellä olevat tiedot automaattisesti.

HP LaserJet

Fontin nro

Asettaa fonttinumeron.

Fontin askellus

Asettaa fonttitiheyden.

Fontin askellus -valikko avautuu, kun valitset I012 -asetukseksi arvon I018I031, I037I097 tai I109Fontin nro.

Fontin pistek.

Asettaa fontin koon.

Fontin pistek. -valikko avautuu, kun valitset I000 -asetukseksi arvon I011I019, I030I038 tai I096Fontin nro.

Symbolit

Valitsee symboli- tai merkkijoukon.

Tulosta taulukko

Tulostaa kooditaulukon.

Autom. rivinv.

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. rivinpal.

PÄÄLLÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

POIS PÄÄLTÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

Autom. RIVITYS

Määrittää, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa oikean marginaalin.

Autom. SIIRTO

Määrittää, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa alamarginaalin.

Vasen marg.

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

Asettaa sivun rivimäärän.

Kasettikomento

Voit käyttää tätä asetusta, mikäli järjestelmä ilmoittaa paperikasettien yhteensopivuusvirheestä HP-ohjaimia käytettäessä.

Kaikki muut mallit

Taso 1

Taso 2

Kuvaus

Testitulost.

-

Tulosta testisivu.

2-puolinen

(Automaattisesti kaksipuolisesti tulostavat mallit)

2-puol. tulostus

Ota kaksipuolinen tulostus käyttöön tai poista se käytöstä ja valitse kääntö pitkän tai lyhyen sivun suhteen.

Yksittäinen kuva

Tulostaessasi työtä, jonka viimeinen sivu on yksipuolinen, voit lyhentää tulostusaikaa valitsemalla 1-puol. syöttö -vaihtoehdon.

Autom. jatko

-

Valitse, haluatko laitteen kuittaavan paperikoko- tai materiaalivirheet automaattisesti.

Tulosta sijainti

X-siirto

Siirtää tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä -500 (vasen) – +500 (oikea) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Siirtää tulostuksen aloitussijaintia (sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä -500 (ylös) – +500 (alas) pistettä 300 dpi:n tarkkuudella.

[Verkko] (HL-L2350DW/HL-L2357DW)

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

WLAN

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Syötä IP-osoite.

Aliver.peite

-

Syötä aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Syötä yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta *1.

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ohjat. asennus

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset ohjatun määrityksen avulla.

WLAN-avustaja

-

-

Määritä langattoman verkkosi asetukset Brotherin asennuslevyn avulla.

WPS

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS ja PIN-koodi

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset WPS-suojauksella ja PIN-koodilla.

WLAN-tila

Tila

-

Näyttää langattoman Ethernet-yhteyden tilan.

Signaali

-

Näyttää signaalin tilan.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on Käytössä.

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on Käytössä.

SSID

-

Näyttää SSID:n.

Yhteystapa

-

Näyttää käytössä olevan tiedonsiirtotilan.

MAC-osoite

-

-

Näyttää laitteen MAC-osoitteen.

WLAN käytössä

-

-

Kytkee langattoman liitännän päälle tai pois päältä.

Wi-Fi Direct

Painike

-

-

Määrittää Wi-Fi Direct -verkkoasetukset nopeasti käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

PIN-koodi

-

-

Määrittää Wi-Fi Direct -verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla.

Manuaal.

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset manuaalisesti.

Ryhmän omist.

-

-

Määritä laite ryhmän omistajaksi.

Laitetiedot

Laitteen nimi

-

Näytä laitteesi laitenimi.

SSID

-

Näyttää ryhmän omistajan SSID:n.

IP-osoite

-

Näyttää laitteen IP-osoitteen.

Tilatiedot

Tila

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon tilan.

Signaali

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon signaalin vahvuuden.

Kun laite toimii ryhmän omistajana, LCD-näytöllä näkyy aina viesti Vahva.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Liitäntä käyt.

-

-

Ottaa Wi-Fi Direct -yhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

*1
Jos laitteen ’Boot Method’ on tilassa ’Auto’, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen boot-palvelimen, kuten DHCP-palvelimen, avulla. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite ottaa käyttöön APIPA IP-osoitteen (esim. 169. 254. [001-254]. [000-255]). Jos ”Boot Method” on tilassa ”Static”, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelissa.

[Verkko] (HL-L2370DN)

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Kuvaus

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Syötä IP-osoite.

Aliver.peite

-

Syötä aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Syötä yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta *1.

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ethernet

-

-

Valitsee Ethernet-yhteystilan.

Kiinteä tila

-

-

Näyttää langattoman Ethernet-yhteyden tilan.

MAC-osoite

-

-

Näyttää laitteen MAC-osoitteen.

Verkon nollaus

-

-

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

*1
Jos laitteen ’Boot Method’ on tilassa ’Auto’, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen boot-palvelimen avulla, kuten DHCP. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite määrittää APIPA IP-osoitteen (esim. 169). 254. [001-254]. [000-255]. Jos ”Boot Method” on tilassa ”Static”, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelissa.

[Verkko] (HL-L2375DW)

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

Kiinteä verkko

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Syötä IP-osoite.

Aliver.peite

-

Syötä aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Syötä yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta *1.

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ethernet

-

-

Valitsee Ethernet-yhteystilan.

Kiinteä tila

-

-

Näyttää langattoman Ethernet-yhteyden tilan.

MAC-osoite

-

-

Näyttää laitteen MAC-osoitteen.

Aseta oletukset

-

-

Palauttaa laitteen kiinteän verkon asetukset tehdasasetuksiin.

Kiinteä käyttöön

-

-

Kytkee kiinteän verkkoyhteyden päälle tai pois päältä.

WLAN

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Syötä IP-osoite.

Aliver.peite

-

Syötä aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Syötä yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta *1.

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ohjat. asennus

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset ohjatun määrityksen avulla.

WLAN-avustaja

-

-

Määritä langattoman verkkosi asetukset Brotherin asennuslevyn avulla.

WPS

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS ja PIN-koodi

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset WPS-suojauksella ja PIN-koodilla.

WLAN-tila

Tila

-

Näyttää langattoman Ethernet-yhteyden tilan.

Signaali

-

Näyttää signaalin tilan.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on Käytössä.

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on Käytössä.

SSID

-

Näyttää SSID:n.

Yhteystapa

-

Näyttää käytössä olevan tiedonsiirtotilan.

MAC-osoite

-

-

Näyttää laitteen MAC-osoitteen.

Aseta oletukset

-

-

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

WLAN käytössä

-

-

Kytkee langattoman liitännän päälle tai pois päältä.

Wi-Fi Direct

Painike

-

-

Määrittää Wi-Fi Direct -verkkoasetukset nopeasti käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

PIN-koodi

-

-

Määrittää Wi-Fi Direct -verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla.

Manuaal.

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset manuaalisesti.

Ryhmän omist.

-

-

Määritä laite ryhmän omistajaksi.

Laitetiedot

Laitteen nimi

-

Näytä laitteesi laitenimi.

SSID

-

Näyttää ryhmän omistajan SSID:n.

IP-osoite

-

Näyttää laitteen IP-osoitteen.

Tilatiedot

Tila

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon tilan.

Signaali

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon signaalin vahvuuden.

Kun laite toimii ryhmän omistajana, LCD-näytöllä näkyy aina viesti Vahva.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Liitäntä käyt.

-

-

Ottaa Wi-Fi Direct -yhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauttaa laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin.

*1
Jos laitteen ’Boot Method’ on tilassa ’Auto’, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen boot-palvelimen, kuten DHCP-palvelimen, avulla. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite ottaa käyttöön APIPA IP-osoitteen (esim. 169. 254. [001-254]. [000-255]). Jos ”Boot Method” on tilassa ”Static”, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelissa.

[Tulosta rap.]

Taso 1

Taso 2

Kuvaus

Tulostinaset.

-

Tulostaa tulostinasetussivun.

Verkkoasetuk.

(Verkkomallit)

-

Tulostaa verkkoasetusraportin.

Tul. tied.luett.

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

-

Tulostaa muistiin tallennettujen tietojen luettelon.

Rumpu/pistetul

-

Tulostaa rumpuyksikön testisivun.

WLAN-raportti

(langattomat mallit)

-

Tulostaa WLAN-verkon yhteysdiagnoosin tulokset.

[Laitetiedot]

Taso 1

Taso 2

Kuvaus

Sarjanumero

-

Näyttää laitteen sarjanumeron.

Laiteohjelmaver.

-

Tarkista laitteesi laiteohjelmistoversio.

Sivulaskuri

-

Näyttää tulostettujen sivujen kokonaismäärän.

Osien käyttöikä *1

Väriä jäljellä

Näyttää värikasetin jäljellä olevan käyttöiän.

Rumpua jälj.

Näyttää rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

*1
Käyttöikä on arvioitu ja saattaa vaihdella käytön mukaan.

[Perusasetukset]

Taso 1

Taso 2

Kuvaus

Tehdasasetus

Koneen nollaus

Palauta kaikki muuttamasi laitteen asetukset.

Verkon nollaus

Palauta kaikki verkon asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Tehdasasetukset

Palauttaa kaikki laitteen asetukset takaisin tehdasasetuksiin. Suorita tämä toiminto, kun hävität laitteen.

Kielivalinta

Valitsee LCD-näytön kielen maasi mukaan.