Koti > Laitteen asetukset > Etätulostuskonsoliohjelmiston asentaminen (vain Windows)

Etätulostuskonsoliohjelmiston asentaminen (vain Windows)

Vastaavat mallit:HL‑L2310D

Etätulostuskonsoli on ohjelmistosovellus, jonka avulla Brother-laitteen asetuksia voidaan muokata huolimatta siitä, mitä tulostussovellusta käytät.

Etätulostuskonsolin avulla voit esimerkiksi muuttaa tulostusmarginaalien, unitilan ja merkistön asetuksia. Asetukset tallentuvat Brother-laitteen muistiin oletustulostusasetuksina. Kaikki tekemäsi muutokset sovelluksessa tai tulostinohjaimessa ohittavat kuitenkin etätulostuskonsolin asetukset.

HUOMAUTUS

Ei ole saatavissa vientirajoitusten alaisissa maissa.

1. Aseta Brother-asennuslevy CD-ROM-asemaasi.
    Sulje avautuva näyttö.
  2. Avaa Windows Explorer ja valitse CD-ROM-asema.
  3. Kaksoisnapsauta Työkalut-kansiota.
  4. Kaksoisnapsauta RPC-kansiota.
  5. Katso etätulostuskonsolin asennus- ja käyttöohjeet tiedostosta RPC_User’s_Guide.pdf.