Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Brother-laitteellani ei voi tulostaa verkon kautta

Brother-laitteellani ei voi tulostaa verkon kautta

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Syy Toimenpide Yhteys
Tietoturvaohjelmistot estävät laitteen pääsyn verkkoon.

Jotkin tietoturvaohjelmistot saattavat estää käytön myös onnistuneen asennuksen jälkeen näyttämättä varoitusviestiä.

Katso ohjeet käyttöoikeuden myöntämisestä tietoturvaohjelmistostasi tai kysy ohjelmiston valmistajalta.

Kiinteä/langaton
Brother-laitteellesi ei ole määritetty käytettävissä olevaa IP-osoitetta.
  • Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite.

Tarkista, että sekä tietokoneen että Brother-laitteen IP-osoitteet ja aliverkon peitteet ovat oikeat ja sijaitsevat samassa verkossa.

Kysy verkonvalvojalta lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen vahvistamisesta.

• Windows

Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite verkkoyhteyden korjaustyökalun avulla.

Kiinteä/langaton
Epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa.
  • Jos epäonnistunut tulostustyö on edelleen tietokoneen tulostusjonossa, poista se.
  • Muussa tapauksessa kaksoisnapsauta tulostimen kuvaketta seuraavassa kansiossa ja peruuta kaikki asiakirjat:
    • Windows 7

Napsauta image(Käynnistä) > Laitteet ja tulostimet > Tulostimet ja faksit.

• Windows 8

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun näyttöön tulee valikkorivi, napsauta Asetukset > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet > Tulostimet.

• Windows 10 ja Windows Server 2016

Valitse image > Windows-järjestelmä > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet > Tulostimet.

• Windows Server 2008

Napsauta Käynnistä > Ohjauspaneeli > Tulostimet.

• Windows Server 2012

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun näyttöön tulee valikkorivi, napsauta Asetukset > Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet > Tulostin.

• Windows Server 2012 R2

Napsauta Ohjauspaneeli Start-näytöllä. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• macOS v10.10.5, v10.11.x, v10.12.x

Napsauta Järjestelmäasetukset > Tulostimet ja skannerit.

Kiinteä/langaton
Brother-laitettasi ei ole yhdistetty langattomaan verkkoon.

Tulosta WLAN-raportti ja tarkasta virhekoodi tulostetusta raportista.

Langaton

Jos kaikki edellä olevat kohdat on tarkistettu ja ohjeita on noudatettu, mutta Brother-laite ei edelleenkään tulosta, poista tulostinohjaimen asennus ja asenna se uudelleen.